Managed WordPress Hosting in Nederland met gratis SSL-certificaat & domeinnaam

Managed Hosting op één van de snelste en veiligste platforms van Nederland.
Al vanaf € 12 per maand.

www.

Managed WordPress en WooCommerce Hosting door Xolution

Icon

100% Managed WordPress Hosting

Veilige hosting met continue backups, SSL certificaat en SSD caching voor optimale laadsnelheid en bereikbaarheid.

al vanaf

€12

per maand

Managed WooCommerce Hosting

100% Managed WooCommerce Hosting

Uitgebreide hosting voor je WooCommerce shop, met dito ondersteuning, iDeal integratie, extra backups en extra zekerheid.

al vanaf

€49

per maand

Icon

Effectieve Partneroplossingen

Informatie voor partners en wederverkopers van de diensten en producten van Xolution.
Meld je vandaag nog aan!

een veilig

thuis

voor je klant

Eenvoudig controlepaneel

Configureer je e-mailaccounts of upgrade je pakket eenvoudig vanuit ons gebruiksvriendelijke en overzichtelijke controlepaneel.

Veiligheid voorop

Verstuur en ontvang e-mail over SSL, beveiligd met het SpamExperts mailfilter en continue backups van al je bestanden en e-mailaccounts.

Wij zijn er voor jou

Onze helpdesk staat klaar voor al je vragen. Stuur ons een e-mail, een bericht via onze support-pagina of praat met ons via livechat.

Betrouwbaar

Xolution bestaat inmiddels ruim 15 jaar, met een bestand van meer dan 1000 tevreden klanten en onze eigen servers.. in Nederland.

Veelgestelde vragen

Vind hier de antwoorden op veelgestelde vragen. Als hiermee jouw vraag niet is beantwoord, kun je altijd even contact met ons opnemen via live chat of een ticket insturen richting onze helpdesk.

Hoeveel domeinen kan ik hosten per pakket?

Je kunt per pakket 1 domein registreren met een ongelimiteerd aantal extra domeinen die naar je site verwijzen. Je kunt een ongelimiteerd aantal pakketten beheren binnen je account. Je beheert de instellingen van je pakketten via het gebruiksvriendelijke beheerpaneel Xontrol.

Resellers hebben toegang tot een speciale de reseller omgeving om de pakketten van hun klanten te beheren.

Kan ik ook domeinen registreren bij Xolution?

Domeinnamen kunnen per ommegaande bij Xolution geregistreerd of verhuisd worden.

Verhuist Xolution mijn WordPress website?

Indien je al een op WordPress gebaseerde website hebt en je liever volledig richt op de inhoud, dan is Managed WordPress van Xolution een logische stap. Wij helpen graag bij het verhuizen van je WordPress site naar ons platform en doen dat gratis. Van af dat moment hoef je je geen zorgen meer te maken over beveiliging, updates en backups. Bij de verhuizing zorgen we voor hardening en optimalisatie van je website.

Kan ik ook alleen mijn mail bij Xolution hosten?

Voor mensen die enkel gebruik willen maken van e-mail via een eigen domeinnaam en daar geen website op willen hosten, hebben wij een speciaal e-mailpakket. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe lang en op welke dagen is de helpdesk geopend?

Onze helpdesk is op werkdagen geopend van 09:00 tot 18:00 uur bereikbaar. Daarnaast bewaken we 24/7 onze dienstverlening. Voor klanten met een SLA-contract zijn wij ook buiten kantooruren en in het weekend bereikbaar.

Wat zijn de maandelijkse kosten voor WordPress Hosting?

Er is al Managed WordPress Hosting vanaf € 10,60 exclusief BTW per maand.

Zit ik ergens aan vast?

Alle contracten sluiten we in principe per jaar af en dienen vooruit betaald te worden. Contracten worden zonder tegenbericht automatisch jaarlijks verlengd. Opzeggen en verhuizen kan altijd.

Kan ik ook bellen voor ondersteuning?

Verzoeken voor support verlopen in principe per mail. Indien telefonische ondersteuning gewenst of noodzakelijk is maakt een support medewerker graag een bel-afspraak met u.

Biedt Xolution ook resellerhosting aan?

Ja, Xolution biedt reseller hosting aan. We hebben zelfs een speciaal beheerpaneel waarin resellers eenvoudig en overzichtelijk toegang hebben tot de belangrijkste instelling van al hun bij Xolution gehoste websites.

Welk controlepaneel gebruikt Xolution?

Xolution heeft een eigen beheerpaneel gebouwd: Xontrol. Hiermee kun je in, een gebruiksvriendelijke omgeving, zelf alle instellingen van je webhosting en e-mailaccounts beheren. Onze servers werken met DirectAdmin: een geweldig systeem, maar geen uitblinker in gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast gebruiken we diverse andere diensten, zoals het beheer van de DNS van domeinnamen, het spamfilter en de server voor backups. Al deze diensten komen samen in Xontrol. Lees hier een korte introductie.

Voor resellers hebben we een aparte omgeving waar de accounts van hun klanten, gehost bij Xolution, beheerd kunnen worden.

In welke datacenters staan de servers van Xolution?

Onze servers staan in het datacenter van Previder in Hengelo.

Welke acties lopen er momenteel?

Zie hiervoor de acties-pagina.

Zorgen wegnemen, daar zijn wij goed in

Host je site en mail zorgeloos en eenvoudig op het Xolution platform en je bent verlost van zorgen over de bereikbaarheid van je WordPress website. Bovendien als je een vraag hebt, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

Klanten van Xolution

Wij zijn trots dat wij het hostingplatform mogen zijn voor onder meer deze klanten:

Over Xolution

Wij ontwikkelen en beheren een hosting- en mailplatform waarop jouw WordPress website en WooCommerce webwinkel zich thuisvoelt. Door ons netwerk van servers en systemen met een geweldige performance en uptime, bieden een dienst waarmee je WordPress site en mail altijd goed presteert. En heb je een vraag, dan zit ons supportteam altijd voor je klaar. Ook hoe je contact met ons op wilt nemen laten wij aan jou: kies ervoor om contact met ons op te nemen via e-mail of live chat.

xolution-vriendelijk

De waardering van www.xolution.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 46 reviews.