Blog

Op het Xolution blog blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over het bedrijf, ons netwerk, belangrijk nieuws uit de industrie en ook vind je leuke tips en trucs om het meeste uit je website en hostingpakket te halen. Je kunt je ook abonneren op onze RSS feeds.

Noot: op dit moment zijn niet alle artikelen op het blog in optimale vorm. Wij werken hieraan, excuses voor het ongemak.

Privacyverklaring en beveiligingsmaatregelen

Het zal u niet ontgaan zijn dat per 25 mei 2018 de nieuwe AVG van kracht gaat. Dit heeft impact op vrijwel iedere website, die van u en ook die van Xolution. Om duidelijkheid te scheppen over wat wij doen met uw persoonsgegevens hebben wij een nieuwe privacyverklaring opgesteld en lichten wij graag toe hoe…

De nieuwe AVG en uw WordPress website

Per 25 mei 2018 geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum is in de hele EU dezelfde privacywetgeving van kracht. Nu hebben de lidstaten nog hun eigen nationale wetten, gebaseerd op de Europese privacyrichtlijn uit 1995. Dat is, met alle nieuwe technieken en mogelijkheden, niet meer van deze tijd. De AVG is ook…

E-mailmarketing en wat er mag met de AVG

Stuurt u nieuwsbrieven? Dan is de kans aanwezig dat er iets gaat veranderen in de manier waarop u deze mag verzenden. Mogelijk voldeed u al een de zogenaamde verplichte ‘dubbele opt-in’ voor uw nieuwsbrief. Daar komt nu bij dat u de toestemming daarvoor moet kunnen bewijzen én op verzoek alle data moet kunnen anonimiseren.

Managed WordPress hosting

Managed WordPress webhosting is de toekomst, ook voor uw website. De techniek ontwikkeld zich continue en beveiliging is een hot issue. Xolution is specialist op dit gebied en deelt graag haar kennis en kunde. En door enkel nog managed WordPress hosting aan te bieden, is deze service nu voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. En daar…

Managed WordPress hostingpakketten

Managed WordPress webhosting is de toekomst, ook voor uw website. De techniek ontwikkeld zich continue en beveiliging is een hot issue. Xolution is specialist op dit gebied en deelt graag haar kennis en kunde. En door enkel nog managed WordPress hosting aan te bieden, is deze service nu voor iedereen toegankelijk en betaalbaar. En daar…

Elke website een SSL-certificaat

Een veiliger internet begint bij het versleuteld verzenden van informatie: SSL regelt deze encryptie. Xolution maakt deze onmisbare beveiliging voor uw website nu voor iedereen toegankelijk: als standaard onderdeel van de managed WordPress webhosting.

De toekomst van Xolution en managed WordPress hosting

Xolution bestaat in 2016 precies 12 jaar. We zijn uitgegroeid tot een specialist in WordPress, waarvoor we in de loop der jaren ook ons hostingplatform optimaliseerden. Onze klanten waarderen onze kennis van zaken, snelle support en een gedegen infrastructuur. Storingen zijn zeer zeldzaam. Dit alles resulteerde tot nu toe in een hoge klanttevredenheid en een…

Xontrol, het beheerpaneel voor klanten van Xolution

Vanaf januari 2016 kunnen alle klanten van Xolution gebruikmaken van Xontrol, hét beheerpaneel voor alles dat u moet kunnen doen met betrekking tot webhosting en domeinnamen. Ook een aantal handige tools, praktische handleidingen en de mogelijkheid tot ondersteuning zijn voorhanden.

Nieuwe privacywet vraagt om SSL-certificaat tegen datalekken

Het is van belang om de gegevens die via internet verzonden worden, te beveiligen. En vanaf 2016 is het nemen van maatregelen zelfs verplicht bij wet. Een datalek kan dan niet alleen uw reputatie schaden, maar ook een fikse boete opleveren.

Onderhoud en updates aan WordPress van groot belang

WordPress is simpelweg het meestgebruikte CMS ter wereld: een kwart van alle website op het internet maakt er gebruik van. Die populariteit maakt het niet alleen toegankelijker en beter, het brengt ook een risico met zich mee: een beveiligingslek in WordPress is direct op veel grotere schaal een probleem. Ook voor uw website!
xolution-overons-riouwstraat1denhaag

Welkom op het Xolution weblog! Via deze plek blijf je in één handig overzicht op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Xolution en haar partners.

Wil je iets specifieks weten over onze dienstverlening, maar kun je het hier niet vinden? Neem gerust contact met ons op via livechat (ma-vr) of door een ticket onze kant op te sturen.

Recente berichten op ons blog

Hosting zorgen wegnemen, daar zijn wij héél erg goed in!

Host je site en mail zorgeloos en eenvoudig op het Xolution platform en je bent verlost van zorgen over de bereikbaarheid van je WordPress website. Bovendien als je een vraag hebt staat ons supportteam altijd voor je klaar.

Klanten van Xolution

Wij zijn trots dat wij het hostingplatform mogen zijn voor onder meer deze klanten:

Over Xolution

Wij ontwikkelen en beheren een hosting- en mailplatform waarop jouw WordPress website en WooCommerce webwinkel zich thuisvoelt. Door ons netwerk van servers en systemen met een geweldige performance en uptime, bieden een dienst waarmee je WordPress site en mail altijd goed presteert. En heb je een vraag, dan zit ons supportteam altijd voor je klaar. Ook hoe je contact met ons op wilt nemen laten wij aan jou: kies ervoor om contact met ons op te nemen via e-mail of live chat.

Vreedehuis Den Haag

De waardering van www.xolution.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 47 reviews.