Elke website een SSL-certificaat

Een veiliger internet begint bij het versleuteld verzenden van informatie: SSL regelt deze encryptie. Xolution maakt deze onmisbare beveiliging voor uw website nu voor iedereen toegankelijk: als standaard onderdeel van de managed WordPress webhosting.

Op dit blog schreven we eerder al uitgebreid over de uitdagingen die aan de orde van de dag zijn waar het gaat om de beveiliging van uw website.  Om alle bedreigingen het hoofd te bieden, introduceert Xolution de managed WordPress webhosting. U zorgt voor de content van de website, wij voor de gehele beveiliging en optimalisatie.

Met een SSL-certificaat worden alle gegevens via de website versleuteld verzonden, wat van belang is om hackers niet de mogelijkheid te geven uw wachtwoorden buit te maken, noch de gegevens van uw klanten. Zelfs een contactformulier kan al een datalek veroorzaken, met grote gevolgen.

Google geeft voorkeur aan beveiligde website

Op Blogspot heeft Google onlangs aangegeven dat zij het gebruik van HTTPS wil stimuleren. Google doet dit door extra ranking punten te gaan toekennen aan websites die onder een SSL-certificaat draaien. Google start met een minimale extra ranking: vooralsnog zijn andere elementen, zoals kwaliteit van de content nog steeds van doorslaggevend. De kans dat het effect kleiner gaat worden lijkt in ieder geval uitgesloten. Internetcriminaliteit, online fraude en identiteitsdiefstal neemt steeds grotere vormen aan. Op dit punt lijkt het een logische ontwikkeling dat websites met SSL-certificaat eerder vertrouwd worden, een hogere autoriteitswaarde krijgen en dus beloond worden met een hogere Google ranking.

SSL-certificaat standaard in elk pakket

Genoeg reden dus om uw website van een SSL-certificaat te voorzien. Bij Xolution beveiligen we elke website die bij ons managed WordPress hosting afneemt, standaard met een SSL-certificaat. Het aanpassen van alle links van het onbeveiligde HTTP naar HTTPS nemen we ook voor onze rekening. SSL helpt het internet veiliger te maken, beschermt uw website en gegevens, geeft uw bezoekers vertrouwen en Google zal uw website hoger indexeren. Zo lang als u klant blijft, zorgen wij voor een geldig certificaat.

Geplaatst op het

De waardering van www.xolution.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 47 reviews.