Managed WordPress Hosting van Xolution. Veilige Managed Hosting voor je WordPress website met altijd gratis SSL-certificaat, gratis domeinnaam, automatische WordPress Core & plugin updates en genoeg ruimte om te groeien.

Al vanaf € 12 per maand.

Kies Managed WooCommerce Hosting als je op zoek bent naar de perfecte hosting voor jouw WooCommerce shop. Met continue back-ups, SSL, een gegarandeerde hoge uptime en zeeën aan ruimte, bieden wij de zekerheid en het gemak voor jouw online webwinkel.

Al vanaf € 49 per maand.

www.

Eenvoudig controlepaneel

Installeer WordPress, maak e-mailadressen aan en upgrade je pakket eenvoudig vanuit ons complete en overzichtelijke controlepaneel.

Veiligheid voorop

Spamfilter op inkomende en uitgaande mail, SSL-certificaat voor elke site, elke dag backups van al je bestanden en e-mails met gratis herstel.

Wij zijn er voor jou

Onze helpdesk is elke werkdag én zaterdag geopend voor al je vragen. Stuur ons een e-mail, chat op WhatsApp via 06-15161718 of praat met ons via livechat.

Betrouwbaar

Wij zijn reeds meer dan 15 jaar actief, wij hebben een klantenbestand van meer dan 1000 klanten en al onze servers zijn 100% in eigen beheer.

Zorgen wegnemen, daar zijn wij goed in

Host je site en mail zorgeloos en eenvoudig op het Xolution platform en je bent verlost van zorgen over de bereikbaarheid van je WordPress website. Bovendien als je een vraag hebt, dan staat ons supportteam altijd voor je klaar.

Klanten van Xolution

Wij zijn trots dat wij het hostingplatform mogen zijn voor onder meer deze klanten:

Over Xolution

Wij ontwikkelen en beheren een hosting- en mailplatform waarop jouw WordPress website en WooCommerce webwinkel zich thuisvoelt. Door ons netwerk van servers en systemen met een geweldige performance en uptime, bieden een dienst waarmee je WordPress site en mail altijd goed presteert. En heb je een vraag, dan zit ons supportteam altijd voor je klaar. Ook hoe je contact met ons op wilt nemen laten wij aan jou: kies ervoor om contact met ons op te nemen via e-mail of live chat.

xolution-vriendelijk

De waardering van www.xolution.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 46 reviews.