Icon

Managed WordPress Hosting

Managed Hosting voor WordPress van Xolution. Of je nou een klein blog hebt of je wilt volledige ontzorging voor je corporate site, wij bieden de snelste, veiligste en best ondersteunde managed WordPress hosting voor je bedrijf. Ons platform is gebouwd op performance, veiligheid en uptime en doordat ons platform volledig toegespitst is op het hosten van WordPress sites bieden wij een hosting ervaring die je nergens anders zult vinden. Met 24/7 beheer, een supportdesk die bereikbaar is, snel en compleet reageert op je verzoeken en je helpt bij al je vragen over je hosting, e-mail én je WordPress site weet je zeker dat je bij ons het uiterste uit je online avontuur kunt halen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het beheer van je site.

Start

Perfecte hosting voor een startende of kleinere site.

€ 11,50 /mnd
Facturatie per 6 maanden of per jaar.

Het populaire pakket voor starters en kleine sites. Geniet van volledige ontzorging.

1 WordPress site

2.5 GB SSD-opslag
50.000 maandelijkse bezoekers
25 mailboxen
Gratis SSL-certificaat

WordPress Hardening
WordPress Updates
WordPress Support (30 minuten)

Managed Hosting Start

Perfect voor starters

Het Managed Hosting Start pakket is een ideaal pakket voor je (bedrijfs)website. Geniet van volledige ontzorging, met WordPress updates, SSL-certificaat en support door onze WordPress professionals waar je op kunt rekenen.

Basis

Extra veiligheid voor je WordPress site met uptime monitoring en Cloud Backups.

16,50 /mnd
Facturatie per 6 maanden of per jaar.

Alles van Managed Hosting Start inclusief, maar ook met:

1 WordPress site

Uptime monitoring door Pingdom
5 GB Cloud Backups
Sucuri Website Security (t.w.v. €199)
Verstuur en ontvang spamvrije mail

Nieuwsbrieven versturen naar 500 abonnees
Webformulieren maken met Gravity Forms
60 minuten Managed WordPress Support

Managed Hosting Basis

Kies voor meer veiligheid

Kies je voor Managed Hosting Basis dan wordt er elke 4 uur een complete backup van je website én e-mail gemaakt, je site wordt gescand op malware én je kunt een beroep doen op een uur aanvullende en toegewijde support voor zowel je hosting als je WordPress site.

Plus

Hosting waar developers zich in thuisvoelen, met SSH toegang en 2 Staging Areas.

26,50 /mnd
Facturatie per 6 maanden of per jaar.

Alles van Managed Hosting Basis inclusief, maar ook met:

1 WordPress site

2 Staging Areas voor veilig ontwikkelen
10 GB Cloud Backups
Managed Polylang en WPML Support
Extra snelle laadtijden door WP Rocket

SSH en SFTP standaard ingeschakeld
Telefonische support
tijdens kantooruren
120 minuten Managed WordPress Support

Managed Hosting Plus

Ideaal voor developers

Met Managed Hosting Plus voorzie je je pakket met 2 Staging Areas waarmee je met 1 klik je site kunt klonen. Ideaal voor (door)ontwikkelen van je site. Ook kun je rekenen op telefonische support en laadt je site bliksemsnel door slimme caching.

Dit krijgt elk Managed WordPress Hosting account er altijd bij

Wat je ook kiest, standaard krijg je het beste van het beste op het gebied van veiligheid, connectiviteit, uptime, gebruikersgemak en uiteraard ondersteuning.

WordPress websites voelen zich thuis bij Xolution

Host je website bij ons en wij ontzorgen het volledige beheer van je WordPress installatie. Wij zorgen voor gecontroleerde updates aan je WordPress installatie, een SSL-certificaat en bieden je toegewijde support om je te helpen met vragen of problemen. Onze professionals staan altijd voor je klaar. Wij beheren je website alsof het de onze is!

Waarom zou je kiezen voor Xolution?

Wij helpen je bij al je vragen over hosting, mail én je WordPress site

Waar de dienstverlening van andere Managed WordPress Hosting aanbieders stopt bij het online houden van je hosting en mail, gaat onze dienstverlening een stap verder. Wij beheren ook je WordPress site! Heb je vragen over hoe je iets moet aanpassen op je site, of wil je dat wij een pagina voor je toevoegen of een kleurtje veranderen? Doen wij voor je! Je kunt vanaf het kleinste pakket al rekenen op 30 minuten support voor je site per maand. En je kunt eenvoudig en zeer voordelig meer support bijkopen, al voor €9,50 per 10 minuten.

Wij zijn bereikbaar, reageren snel en denken met je mee

Heb je vragen dan zijn wij doordeweeks tijdens kantooruren altijd bereikbaar via livechat en e-mail. Wij handelen je supportverzoek altijd binnen enkele uren af, vaak al veel sneller. Onze helpdesk wordt doorgaans door 4 man bezet, hierdoor hebben wij voldoende tijd om alle supportverzoeken correct en volledig af te handelen. Probeer ons uit! Stuur een vraag naar onze supportdesk.

Je site en e-mail wordt gehost op een top platform

Er is enorm veel aandacht besteed aan de planning en constructie van ons netwerk. Dit uit zich op hardwareniveau in een volledig redundante en schaalbare cloudomgeving gebouwd op RAID-10 SSD configuratie, drie fysiek gescheiden DNS lokaties in Nederland een bliksemsnelle caching layer die ervoor zorgt dat herhaalde verzoeken naar onze server nog sneller kunnen worden afgehandeld en dit alles verbonden op pijlsnelle connecties naar het Previder netwerk, een volledig carrier- en cloudneutrale netwerkprovider.

Er is altijd een backup

Heb je een keer iets fout gedaan en wil je een stapje terug in de tijd om iets ongedaan te maken aan je site? Geen enkel probleem. Wij maken meerdere keren per dag een backup van je database en bij de uitgebreidere pakketten zelfs een backup van al je bestanden en e-mail. Eén supportverzoek richting onze helpdesk en wij herstellen je backup dezelfde dag.

Wij zijn begaan met jouw succes

Dit klinkt als een enorme dooddoener, maar als je je voorstelt dat wij nooit 1 euro hebben uitgegeven aan marketing en ons gehele bestaansrecht danken aan het feit dat klanten nieuwe klanten aanbrengen, kunnen wij met recht zeggen dat ons succes afhangt van hoe tevreden jij bent met onze dienstverlening. Vertrouw je online bezigheden net als vele andere klanten aan ons toe en je bent er van verzekerd dat wij er alles aan zullen doen om van je online avontuur een succes te maken.

Wij hebben bijzonder goede reviews

Bijzonder gelukkig zijn wij met de reviews die wij van tevreden klanten hebben mogen ontvangen! Wij doen er altijd alles aan om je hosting, e-mail en site online te houden en je te helpen waar mogelijk en het is dan érg leuk om te lezen dat onze klanten hier tevreden over zijn. Wil je zelf ook een review achterlaten over onze dienstverlening? Doe dit dan op WebwinkelKeur. Dank je wel!

WordPress websites voelen zich thuis bij Xolution

Host je website bij ons en wij ontzorgen het volledige beheer van je WordPress installatie. Wij zorgen voor gecontroleerde updates aan je WordPress installatie, een SSL-certificaat en bieden je toegewijde support om je te helpen met vragen of problemen. Onze professionals staan altijd voor je klaar. Wij beheren je website alsof het de onze is!

Hosting zorgen wegnemen, daar zijn wij héél erg goed in!

Host je site en mail zorgeloos en eenvoudig op het Xolution platform en je bent verlost van zorgen over de bereikbaarheid van je WordPress website. Bovendien als je een vraag hebt staat ons supportteam altijd voor je klaar.

Klanten van Xolution

Wij zijn trots dat wij het hostingplatform mogen zijn voor onder meer deze klanten:

Over Xolution

Wij ontwikkelen en beheren een hosting- en mailplatform waarop jouw WordPress website en WooCommerce webwinkel zich thuisvoelt. Door ons netwerk van servers en systemen met een geweldige performance en uptime, bieden een dienst waarmee je WordPress site en mail altijd goed presteert. En heb je een vraag, dan zit ons supportteam altijd voor je klaar. Ook hoe je contact met ons op wilt nemen laten wij aan jou: kies ervoor om contact met ons op te nemen via e-mail of live chat.

Vreedehuis Den Haag

De waardering van www.xolution.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 47 reviews.