Infrastructuur van Xolution

Lees meer over de specificaties van het Xolution netwerk

Redundantie als uitgangspunt

logo_previder

Xolution maakt gebruik van de redundante datacenters van Previder. Deze netwerk- en datacenter operator biedt voor de klanten van Xolution de ideale mix van veiligheid, uptime, hardware- en netwerkspecificaties. Vanwege de gunstige ligging van de datacenters van Previder en directe verbinding met AMS-IX en DE-CIX is de latency binnen Europa beperkt tot een minimum.

Onze infrastructuur

High Availability Cloud Servers in redundante infrastructuur

De cloud servers bij Xolution zijn opgebouwd volgens het High Availability-principe. Dit houdt in dat hardwarefalen geen invloed heeft op de bereikbaarheid van onze servers. Alle hardware-onderdelen zijn volledig redundant opgebouwd.

Mocht een onderdeel falen, dan neemt de rest van de hardware de functionaliteit van het falende gedeelte over zonder dat hierdoor dataverlies of downtime optreedt.

Geen compromissen op performance en kwaliteit

Ons netwerk is uitgerust met topkwaliteit hardware. De reden dat wij kiezen voor een dergelijke redundante configuratie van onze hardware en ons netwerk is om de best mogelijke uptime en performance te bieden.

En dat geeft garanties. Over de afgelopen 6 jaar is de uptime van ons netwerk minimaal 99.9%! Onze monitoring checkt elke minuut of onze servers bereikbaar zijn en er is een 24/7 nooddienst om storingen op te vangen.

Hostingpartners met ISO en NEN-certificering

Xolution gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met informatie en zorgt te allen tijden voor
een optimale beveiliging van deze informatie en de bijbehorende afgenomen diensten.

Om dit te waarborgen zijn onze partners ISO27001:2013 en NEN7510:2011 gecertificeerd. Hierdoor bent u er van verzekerd van de standaard op het gebied van informatiebeveiliging en zorgen externe instanties voor audits om dit te waarborgen.

Test onze netwerksnelheid

Test de snelheid van ons netwerk door onderstaande bestanden te downloaden.
Controleer de downloadsnelheid en ervaar de snelheid van ons netwerk zelf!

10 MB speedtest
100 MB speedtest

Hosting zorgen wegnemen, daar zijn wij héél erg goed in!

Host je site en mail zorgeloos en eenvoudig op het Xolution platform en je bent verlost van zorgen over de bereikbaarheid van je WordPress website. Bovendien als je een vraag hebt staat ons supportteam altijd voor je klaar.

Klanten van Xolution

Wij zijn trots dat wij het hostingplatform mogen zijn voor onder meer deze klanten:

Over Xolution

Wij ontwikkelen en beheren een hosting- en mailplatform waarop jouw WordPress website en WooCommerce webwinkel zich thuisvoelt. Door ons netwerk van servers en systemen met een geweldige performance en uptime, bieden een dienst waarmee je WordPress site en mail altijd goed presteert. En heb je een vraag, dan zit ons supportteam altijd voor je klaar. Ook hoe je contact met ons op wilt nemen laten wij aan jou: kies ervoor om contact met ons op te nemen via e-mail of live chat.

Vreedehuis Den Haag

De waardering van www.xolution.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 47 reviews.